Organik Çikolatalar-Leziz, Romantik, Sanatsal, ve Etik… (Organic Chocolate-Delicious, Romantic, Artistic, and Ethical…)

Yayınlandı: 05 Mart 2011 edessoysblog tarafından Organiks (Organix) içinde

Çikolata, vazgeçilemez bir tutku! Mood’unuza iyi gelecek bir lezzet.Yani bir ‘mood food’. Uzmanlar tarafından önerilen ve ruh haliniz krize yaklaştığında ve neşelenmek istediğinizde hararetle önerilen bir lezzet.Mutluluk hormonlarınızı artırmanızın en keyifli bir yolu.

Organik çikolatalar ise bir başka. Yoğun tat ve kalitesi ile tercih sebebi. Organik çikolatalar tatlandırıcı, renklendirici, kimyasal madde gibi zararlı bileşenleri içermediğinden değerli. Ülkemizde organik çikolata bulmak zor olsa da yurt dışında 10 yılı aşkın süredir üretim yapan markalar mevcut. Organik çikolatalar öyle ki sevgililer günü gibi özel günlerde önerilen lüks hediyeler arasında yer alıyor. Dünyanın en çok tercih edilen organik çikolata markaları, doğal ve organik içerikleri yanında, üretilen kakaonun adil koşullarda üretilmesini ve üreticileri de destekleyerek sosyal sorumluluğa katkı sağlıyorlar. Bunlar organik sertifika ve fair trade sertifikalarına sahip olup,etik tutumlarıyla konvansiyonel markalara fark yaratıyorlar.

Ülkemizde Migros gibi büyük marketlerde ya da organik ürün mağazalarında ihraç edilen organik çikolataları bulmanız mümkün. Yurt dışına çıkıyorsanız çok daha seçkin seçenekler sizleri bekliyor. Eğer bakmaya hiç vaktiniz yoksa bile en yakın bir Marks&Spencer’da organik çikolata bulmanız mümkün.

İşte size Dünya’nın en leziz, sosyal olarak sorumlu organik çikolataları!

Terra Nostra- Etik ve leziz!

Terra Nostra Amerika’da 10 yılı aşkın bir süreyle marketlerde bolca yerini almış ve Amerika’nın en çok satan organik çikolata markası. Fair trade sertifikalı bir marka. Yani kullanılan kakao çevreye ve insana saygılı bir ortamda, ekolojik dengeye zarar vermeyecek şekilde üretiliyor.Marka üreticilerin haklarını koruyarak onlara destek veriyor.

Decadent Truffles-el yapımı özel!

Fair trade ve organik çikolatalarından biriside ‘Decadent Truffles’. Bu el yapımı çikolatalar sütlü, dark, beyaz, konyaklı ve karamelli.10 adeti el ile paketlenmiş özel kutular içerisinde sunulur.

Green&Black’s-Romantik ve lezzetli!

Green& Black’s romantizmi çağrıştıran bir çikolata. Kullanılan kakao çiftçilere haklı ücretler ödenerek elde edilmiş ve onlarla işbirliği yapılmış. Marka bütün ürünlerinin Fair Trade sertifikasına sahip olması içinde açıklamada bulundu.

Divine Chocolate-Etik!

Divine Chocolate, dünyanın ilk fair trade sertifikalı çikolatası olması ve Ghana’da ki kakao üreten çiftçilerin geçimlerini desteklemeleri için verdiği destek ile değerli bir marka.

Endangered Species Chocolate-Doğa ve hayvansever!

Endangered Species Chocolate, elde ettiği net karın % 10’unu zor durumda olan insanlara ve doğaya bağışlıyor.Bu lezzetli çikolata etik bir şekilde üretilmiş olan ve organik sertifikalı olan kakao çekirdeklerini kullanıyor.Tadının doyulmazlığı ve paranızın iyi bir yere gitmesine ek olarak paketinin üzerinde sevimli bir hayvan figürü var.

Native Gardens-Tam bir vejeteryan!

İşte size vejeteryan ve süt free bir özel çikolata! Los Angeles’lı Native Gardens, sadece sertifikalı organik bileşimler kullanıyor. Diyet yapanlar için ‘vegan dark chocolate truffle’ çok iyi bir seçenek, ‘diyabetik olarak dost’ bir marka.

Ithaca Fine Chocolates-Sanatsal ve düşünceli!

Ithaca Fine Chocolates, lezzetli ve sanatsal çikolata olarak adlandırılıyor. Merkanın ürettiği “Art Bars,” olarak adlandırılan çikolatalar organik sertifikalı ve fair trade sertifikasına sahip. Satışlardan elde edilen karın % 10 ‘u ise Sanat eğitimini desteklemeye adanmış.

**********************************************************************************

Chocolate, essential is a passion! Lezzet.Yani Mood’unuza a good future in a ‘moodfood’. The experts proposed by the approaching crisis, and brighten up the mood andwant a taste strongly suggested. Happiness is a most enjoyable way to increase your hormones. 

Organic chocolate is another. Intense flavor and quality and is preferred. Organic chocolate flavoring, coloring, chemical substance does not contain harmful components such as precious. While it is difficult to find organic chocolate in our country for over 10 years abroad, engaged in producing the existing brands. Organic chocolates for special occasions such as Valentine’s Day, so that is one of the proposed luxury gifts. The world’s most preferred brands of organic chocolate, natural and organic content, as well as produced a fair conditions of cocoa producers in the production of and contribution to promoting social responsibility are provided. They are certified organic certification and fair trade, ethical attitudes of conventional brands, creating the difference.

Migros stores in our country, such as organic products are exported to major markets or be able to find organic chocolate. Goes off abroad even more outstanding options waiting for you. Even if you have no time to look at all of Marks & Spencer organic chocolate you can find the nearest one.

Here is the world’s most delicious, socially responsible, organic chocolate!

Terra Nostra-Ethics and delicious!

Terra Nostra, plenty of stores have been replaced by a period of more than 10 years in America and America’s best-selling brand of organic chocolate. Fair trade certifiedbrand. In other words, the cocoa used in an environment respectful of the environmentand human beings, in order not to damage the ecological balance by protecting the rights of üretiliyor. Trademark manufacturers are supporting them.

Decadent hand-made truffles-special!

Fair trade and organic çikolatalarından One of the ‘Decadent Truffles’. This hand-madechocolates with milk, dark, white, konyaklı and presented in special boxes packed withkaramelli.10 Find hand.

Green & Black’s-Romantic and delicious!

Green & Black’s romance reminiscent of a chocolate. Justify the payment of feesderived from the cocoa farmers in use and has been cooperating with them. Allproducts are Fair Trade certified brand found in the statement.

Divine Chocolate-ethical!

Divine Chocolate is the world’s first fair trade certified chocolate and cocoa-producingGhana’da that is a valuable brand with the support of farmers to support their livelihood.

Endangered Species Chocolate-Nature and animal lover!

Endangered Species Chocolate, 10% of net profit derived by donating a difficult situation for people and nature. These delicious chocolates are made ​​in an ethicalmanner and using cocoa beans are certified organic. The taste is delicious and goodmoney to go somewhere on the package in addition to have a cute animal figures.

Native Gardens-Full vegetarian!

Here is a special vegetarian and dairy free chocolate! Native Gardens in Los Angeles,uses only certified organic compounds. Diet for those who ‘vegan dark chocolatetruffle’ is a very good choice, ‘as a diabetic-friendly’ is a brand.

Ithaca Fine Chocolates-artistic and thoughtful!

Ithaca Fine Chocolates, delicious chocolate and called artistic. Merka produced by the”Art Bars, referred to as ” certified organic and fair trade certified chocolates. The profits from sales 10% dedicated to promoting education in the art.


Yorumlar kapalı.